041 342 808
info@sita.si

Hitro učenje tujih jezikov SITA SUPERUČENJE že od l.1983

ZAKAJ BI SE UČILI KOT V 18. STOLETJU, ČE ŽIVIMO V 21. STOLETJU?
SITA SUPERUČENJE EDINI V SLOVENIJI UPORABLJA ORGINALEN PATENTIRAN TER ATESTIRAN HARMONIZATOR DIHANJA IN
AVTORSKO ZAŠČITENO METODO SITA ZA UČINKOVITO HITRO UČENJE TUJEGA JEZIKA.

Metoda SITA presega pridobljene stereotipe glede učenja. Ko se učimo tujega jezika ali želimo sprejeti dobro poslovno odločitev, moramo delovati celostno. Celosten pristop pri učenju poveča motiviranost in zmogljivost ter omogoča razbremenjenost možganov.

Učenje je fiziološki proces in metoda SITA člo­veku omogoča posebno tehniko telesnega in duševnega sproščanja, da povsem naravno spodbudi rezervne sposobnosti svojih možganov, se uči lahkotno, brez stresa in brez psiholoških ovir, ki preprečujejo hitrejše učenje. 

Pri učenju po metodi SITA skladno uporabljamo desno in levo polovico možganov. Njena prednost je, da  zagotavlja hitrejše učenje, ker se učimo v fazi globoke sproščene budnosti, pripomore pa hkrati tudi k razvoju trajnejšega pomnjenja.

Že v 40 šolskih urah se naučite toliko elementov tujega jezika, kot bi se ga po običajnih metodah naučili v enem letu (120 urah). V desetih dneh boste osvojili 3-4 krat več znanja v primerjavi s konvencionalno metodo in se kot popoln začetnik že znali sporazumevati, predstaviti sebe, poklic, podjetje in družino.Raziskave in študije učinkovitosti metode SITA:
Prf. Rainer Dieterich raziskava 1138 besedPod vodstvom prof. dr. Rainerja Dietericha so na Helmut Schmidt University, University of the Federal Armed Forces Hamburg (Univerza zvezne nemške vojske) v znanstveni raziskavi ugotovili:
»Popolni začetniki, stari med 20 in 68 let, se po metodi SITA v 7 dneh naučijo 1138 novih besed tujega jezika.«

Prof. dr. Jacek FisiakProf. dr. Jacek Fiziak z Znanstvenega inštituta za angleško filologijo na Univerzi Adam Mickiewicz v Poznanu je po večletnem raziskovanju učinkov metode SITA in harmonizatorja dihanja objavil naslednje ugotovitve: »Harmonizator dihanja in metoda SITA temeljita na:
· nezavedni ravni uporabe dihanja, kar omogoča sinhrono delovanje obeh možganskih polovic, fiziološko in biološko ravnovesje, vzpostavi se koherenca HRV, v kateri hormonski, živčni, vegetativni, srčno-žilni in imunski sistem delujejo učinkovito in usklajeno,
· omogoča svetlobno spodbujanje epifize-češarike ter zavestno usmerjanje pozornosti in misli, kar poveča uporabo vseh možganskih potencialov in »pomnjenje« vsebine.
Ko s pomočjo harmonizatorja dihanja preidemo v stanje globoke budne sproščenosti in poslušamo izbrane vsebine SITA, zavestno usmerjamo pozornost in misli, kot usmerjen laserski žarek.
Podzavestne reakcije, ki jih izzove harmonizator z uporabo polnega, ritmičnega dihanja ob strokovno izbrani SITA glasbi in posebnih sozvočnih-alikvotnih tonih, povečajo sposobnost pomnjenja, kakovost miselne pozornosti in spodbujajo intuicijo.Učenje, tečaj tujih jezikov za začetnike ali za nadgrajevanje znanja tujih jezikov:
angleščina, nemščina italijanščina, francoščina, ruščina, španščina, hrvaščina, poljščina, albanščina, arabščina, kitajščina, slovenščina itd.

jezikiPosamezno stopnjo 40 šolskih ur opravite v 5-ih ali 10-ih dneh:
INDIVIDUALNI PROGRAMI
SKUPINSKI PROGRAMI
PROGRAMI ZA PODJETJA
PROGRAMI ZA OTROKE
SAMOSTOJNO doma ali DOMA s pomočjo SITA mentorja, pripravimo vas na certifikate in mednarodne izpite.


https://www.youtube.com/watch?v=_ZkzpndtT8Y