041 342 808
info@sita.si

Izjave udeležencev

Acroni d.o.o., mag. Peter Dular, Manager za razvoj kadrov in korporativno varnost:
»Kako je čas hitro minil! Bal sem se, da se bodo ure učenja angleškega jezika vlekle, da bom komaj čakal da minejo. Prijetno presenečen ugotavljam, da se ni vlekloooo... , da je prehitro minilo. Profesorica me ni »mučila« prijetno se je z mano pogovarjala o vsem, in še sam ne vem, kdaj sva se pogovarjala v angleškem jeziku o temah, ki sem se jih bal (moral bi jih obvladati, pa me je bilo strah, da jih ne). Čudovito! Na takšno razvajanje se lahko privadiš. Počutil sem se kot car. Poskrbljeno za vse. Pozitivne energija na pretek. V takem okolju se lahko sprostiš, pozabiš na probleme in zmanjšaš stres.«

IEDC Bled – poslovna šola Bled, Prof. dr. Danica Purg, Dekanja in direktorica, Prejemnica priznanja Združenja manager za življenjsko delo 2014
»Izkušnja je bila zelo zanimiva, kmalu bom lahko v praksi uporabljala ruski jezik, hvala za veliko pozornost. Gradite na tem še naprej!«

IEDC Bled Gospod dr. Arnold Walrovens,
»Kombinacija profesionalnosti, prijaznosti osebja pri učenju slovenskega jezika, mi je vzbudila željo, da se bom kot Nizozemec po metodi Sita, učil tudi italijanščine!«

Skaza IP d.o.o., Gospa Tanja Skaza, direktorica družinskega podjetja - učenje angleškega jezika, direktorica zlate gazele 2014, Fatalka leta 2014, Mlada menedžerka leta 2014 Metodo priporočam vsem podjetjem za produktivnost, uspešnost, hiter jezikovni napredek. Način me je navdušil. Človek v stiski s časom pridobi vse kar potrebuje: čas, umirjenost, ustvarjalno razmišljanje, je kognitivno sposoben izkoristiti svoj potencial – osebni in poslovni. Sistem in metodo Sita bomo po moji izkušnji vključili tudi v našem podjetju.

Ana Malenica, Astrologinja.
Novembra 2012 sem preživela srčni infarkt in bila 5 dni v komi. Napisala sem knjigo »DUŠA NA RAZPOTJU« v kateri sem opisala svojo obsmrtno izkušnjo. V letu 2014 sem doživela možgansko kap in ostala brez govora. KAJ ZA MENE POMENI SITA HARMONIZATOR DIHANJA? ČUDEŽ, KI ME VRNIL V ŽIVLJENJE IN MI ODPRL NOVE MOŽNOSTI, DA ŠE ENKRAT ZAŽIVIM TAKO, KOT JE MOJA NALOGA.

Branko »Đuro« Đurić, filmski in televizijski igralec ter režiser:
Pred gostovanjem v Ameriki sem se odločil osvežiti znanje angleščine. Ker nikoli nimam časa obiskovati kakršnih koli tečajev, sem se odločil za nekaj skoncentriranih obiskov. Vse kar sem kdaj prej že slišal, izraze, fraze, mi je s pomočjo metode SITA priplavalo na plano in počutil sem se, kot da sem prišel iz Amerike in ne da šele grem. Skratka, spravili so me v top formo ;) Ampak, samo gostovanje po Ameriki, Kanadi, Švici Švedski, Danski, Norveški v tako kratkem času, bi me uničilo, če me ne bi na vsaki poti spremljal harmonizator dihanja - bio-feedback očala. Na vseh letih sem si jih obvezno nadel.Tudi pred spanjem, po predstavi in celo pred samo predstavo. Očala sem si snel tik pred odhodom na oder in tako začenjal predstavo, energeniziran, kot da sem prišel z dopusta. Dve predstavi zapored sem lahko odigral samo, če sem vmes polno dihal ter bil deležen svetlobne "kopeli, telovadbe epifize" z očali. Moram reči tudi, da so zame tudi edino zdravilo proti jet legu. Hvala, SITA!

Tanja Ribič slovenska igralka in pevka zabavne glasbe:
SITA sistem super učenja, je zame eno najlepših in najpomembnejših odkritij. Pričakovala sem, da si bom zgolj osvežila znanje tujih jezikov, pa sem dobila nepredstavljivo več. Hvala gospe Blanki in ostalim, saj ste mi s svojim znanjem in prijaznostjo pomagali prebroditi najtežje strese pomagali najti ravnovesje in dober spanec. S pomočjo harmonizatorja dihanja sem naučila sproščati sebe in svoje otroke. Pravilno polno dihanje je osnova zdravja in zdravljenja! Zraven sem si "zbudila" s svetlobno terapijo iz očal pinealno žlezo! Zavidljivo znanje tujih jezikov pa je le zeloo pozitiven stranski učinek. Srečna!

Janez Volk s.p. - nemščina:

Nisem si predstavljal, da je mogoče v petih dneh – dvajsetih urah spregovoriti oziroma se pogovarjati po nemško, sicer osnovne stvari, profesorica Tamara je učno snov podredila mojim željam in sposobnostim. Profesionalno!

Duropac d.o.o. gospod Dejan Jordan – nemščina:
Že ob prvem pozdravu so izginile skrbi, ki sem jih imel med potjo. Prvi stisk roke in nasmeh ob sprejemu, me je že v štartu napolnil z energijo, ki se je samo še stopnjevala z vsakim obiskom. Ko sem zopet začel z delom v službi, sem bil zelo presenečen, da stres in težave prenašam brez problemov. Še več, v službi sem bolj funkcionalen in sproščen, naredil sem več kot prej. Znanje, ki sem ga pridobil pri učenju nemškega jezika, presega moja pričakovanja. Želim tudi nadaljevati z učenjem po tej metodi. Všeč mi je bilo domače vzdušje, profesionalnost, ves čas bivanja pri vas sem bil neverjetno sproščen, kar prej nisem poznal v taki obliki. Občutke prenašam naprej skupaj z dobro voljo, ki sem se je nalezel pri vas.

KOSTMAN D.O.O.Direktor gospod Bernhard Jakopitsch - učenje angleškega jezika
Z učenjem angleščkega jezika sem zelo zadovoljen, profesorica se je zelo potrudila in se prilagodila. Kljub osmim uram učenja na dan sem bil na koncu dneva vedno spočit, poln energije. tako sem dobilo voljo za učenje še drugih tujih jezikov, ki jih metoda nudi. Na vsak način bom metodo priporočil ženi, poslovnim partnerjem in sodelavcem.
Ich bin sehr zufrieden mit dem Englischkurs; die Professorin hat sich sehr bemüht und angepasst. Trotz acht Stunden Unterrichts pro Tag war ich am Ende des Tages immer relaxiert, energievoll. So habe ich Lust bekommen auch andere Sprachen die diese Methode bietet zu lernen. Auf jeden Fall werde ich die Methode meiner Frau, meinen Geschäftspartnern und Mitarbeitern weiterempfehlen.

ZDENKO PICELJ direktor Dolenjskega muzeja Novo mesto.
Januarja 2014 je doživel miokardni srčni infarkt. Po petih dne je prišlo do zapleta in preživel je še ishemično možgansko kap, ki pa je bila zelo obsežna. Prizadeta je leva polovica možganov ( frontalni del ter center za govor in center za razumevanje). Po dvomesečni uporabi SITA HARMONIZATORJA DIHANJA in specifičnega SITA programa, v sodelovanju z dr. med. Simono Šteblaj je bil napredek odličen, saj je mož lažje sledil vsebinam, več je lahko povedal, med pogovorom je bil sposoben menjavati teme pogovora. S metodo SITA in programom smo bili zelo zadovoljni, tako da sedaj delo nadaljujemo doma.

EDMOND ISAKU direktor ISAKU SH.P.K.TIRANA in gospa MENTIE ISAKU.
Kur u nisem per Ljubljanë kishum dy dyshime: Si do funksionon kjo metodë?, Si do jenë personat qe do na presin? Metoda SITA është shum efikase, relaksuese, e thjeshtë dhe e shendetshme. Kjo metod ta mëson gjuhëh siç mëson fëmija i vogel gjuhën e nënes. Gjith Stafi janë të pergaditur dhe të sjellëshem, të dashur, mikëprites, komunikues. Keto fjal qe kemi shkruar rjedhin nga zemra dhe sinqeriteti. Ne e provuam dhe kemi perfituar maksimalisht.
Na poti proti Ljubljani sva razmišljala: Kako ta metoda SITA deluje? Kakšni bodo ljudje, ki naju bodo pričakali? Metoda SITA je zelo učinkovita, sproščujoča, preprosta in zdrava. Po tej metodi se naučiš tujega jezika, kot se otrok nauči materinega jezika. Celotno osebje SITE je profesionalno in vljudno, ljubeče, gostoljubno, in komunikativno. Te besede, ki sva jih napisala izhajajo iz srca in iskrenosti. To sva preizkusila in dobila maksimalno korist.

Aki Izlake d.o.o. Direktor gospod Andrej Kropivšek – angleščina :
Ta program bi priporočil vsem, ki mislijo da »obvladajo« že kakšen jezik. S to metodo v pičlem tednu pridemo do več kot osnovnega znanja in možnosti uporabe jezika v vsakdanjosti.

Gospod Kristjan Koren, Vipava Tekmuje za italijanski kolesarski klub Liquigas-Doimo
" V najkrajšem možnem času veliko pridobiš! Dojameš veliko učne vsebine, ki jo takoj lahko uporabiš. S potekom učenja sem bil res zelo zadovoljen. V pet dnevnem učenju angleščine za priprave na Tenerifih je bilo zame maksimalno -100% poskrbljeno."

Steelplast d.o.o., Gospa Petra Potočnik,
»Sem zelo zadovoljna, pristop je resnično celovit in prijeten. To zelo redko doživiš.«

mag. Dragica Blatnik, dipl.m.s., pomočnica direktorja za zdravstveno nego in oskrbo,
»Počutje odlično, pristop celostni, zagotavlja kontinuiteto in omogoča izgradnjo individualne karierne poti. Izrekam pohvalo in moj pravilni izbor pri izobraževanju angleščine in osebnostni rasti. Hvala in želim uspešno delo naprej!«

Tridea d.o.o. Direktorica gospa Jelena Jerin,
»Poleg učenja nemščine je metoda odlična za iskanje idej in poslovnih možnosti.«

Gospod Krunoslav Stanić, Zagreb, učenje angleškega jezika
Sita metoda je ugodno iskustvo za mene.Došao sam na tečaj bez energije, i kroz tih 5 dana sam napunio svoje baterije sa energijom. Osječam se puno smrenije, pun snage i opušten.

Dragica Ferlež, univ.dipl.ekon.
Harmonizator dihanja uporabljam dober mesec dni. Prvih deset dni sem ga uporabljala 2 x dnevno po cca 1 do 1,5 ure,nato sem znižala uporabo na 2x dnevno na cca 1 uro. V tem času je telo kar samo klicalo po uporabi harmonizatorja. Zadnjih 10 dni uporabljam harmonizator cca 40 minut dnevno.
Ugotavljam pozitivne učinke - počutje je dobro, sem bom vedra in sproščena, lažje razmišljam in delam, počutim se bolj močna, imam bolj pozitiven odnos do sebe in okolja,ob nastopu problemov si najprej vzamem čas in umirim ter se nato aktiviram, ...... skratka pozitivni efekti uporabe. Priporočam uporabo ostalim.

Gospa Darja Ratoša, Postojna,
»Nisem mislila, da je tako dobro...!«

Gospa Mojca Bešter, Ljubljana,
»Učenje po metodi Sita je celostno, napredek je veliko hitrejši kot pri klasičnem pristopu učenje tujega jezika. Zelo koristna je bila vzporedna pomoč za večjo sproščenost!«

Lekovar design d.o.o., direktor gospod Marjan Leskovar,
»Pri poslušanju in sprostitvi se počutim kot prerojen, v tem stanju sem dobil eno čudovito idejo za moje poslovno delovanje! Super!«

Gospod Tomaž Starman,
«Jezikovne vsebine so mi bile napisane na »kožo« Dobil sem vse kar sem potreboval v zelo kratkem času!«

Malutec d.o.o., Direktor gospod Drago Luznar,
»Mene je učenje ruskega jezika sprostilo in odpeljalo iz vsakdana.«

Gospod Samo Karlovčec,
»Absolutno sem zadovoljen, ker sem se naučil veliko, predvsem pa izgubil strah pred angleščino.«

FerroČrtalič d.o.o., direktorica gospa Mojca Črtalič Andolšek,
»Gospa Blanka je prava »zdravilka« saj mi je s svojim strokovnim znanjem na različnih področjih pomagala odpraviti glavobol, strah pred govorom angleškega jezika, stres.
Program je bil dobro pripravljen in vse informacije mi bodo koristile pri svojemu načinu življenja. Želela bi si, da bi tudi v bodoče še naprej prejemala spodbude za učenje s strani SITA ekipe. Hvala za vso pozitivno energijo.«
»Zahvaljujem se za prečudovit teden, ki sem ga preživela pri vas in z vami. Veselim se nadaljnjega sodelovanja.«

Gospod Bego Birparić, BIH
»Osobe koje su mi pomagale- Gđa Blanka i Gđa Tamara sjajne su. Sve što bih o njima kazao: o njihovoj ljubaznosti, profesionalnosti, učtivosti, uslužnosti, odmjerenosti, radosti i ostaloga.- ne bih mogao izraziti. Više je. Moj ukupni dojam je odličan. Veoma sam zadovoljan. I ne znam dali je to zbog efekta SITA metode, ili je od ova dva prekrasna biča. Teško je ocjeniti gdje prestaje a gdje poćinje drugo. Između to dvoje SITA metode i ovih osoba je potpuna harmonija.
Svaku metodu učenja koju sam do sada poznavao i upotrebljavao – nametnuli su mi drugi. Ali SITU metodu sam prihvatio srcem. Sve što bi bih imao kazati dobroga za ovu metodu bilo bi nedovoljno. Više je.«