041 342 808
info@sita.si

Zdravje

Medicinske raziskave so potrdile odlične rezultate metode SITA in harmonizatorja dihanja pri rešitvah psihosocialnih in zdravstvenih dejavnikov na delovnem mestu in v osebnem življenju za:

https://www.youtube.com/watch?v=nmbOg6Si-BQ

Izjemno uspešne klinične rezultate HARMONIZATORJA DIHANJA ter metode SITA so spremljali pri rehabilitaciji srčnih bolnikov na Inštitutu za kardiologijo v AnIn Varšava. Vodja raziskave je bila magistra Stępniewska. Na kliniki za srčno kirurgijo v Budimpešti pa so s tem v zvezi pri bolnikih izvedli raziskavo »Za zmanjšanje stresa predoperativnih ter pooperativnih posegov«.

prof.dr Jan TilkaDr. Jan Tilka, profesor klinične psihologije na Univerzi kardinal Stefan Wyszynski v Varšavi je leta 1994 izvedel klinično raziskavo in preveril učinkovitost SITA harmonizatorja dihanja zlasti na področju medicinske rehabilitacije.
Ugotovitev: »Področja življenja, kjer se lahko uporablja naprava SITA, so namenjena učenju in aktivnemu programu za ohranitev zdravja. Učenje in sproščanje z napravo SITA za srčne bolnike pomeni učinkovitejšo in hitrejšo rehabilitacijo.«

 

Dr Molner
Klinična psihologinja dr. C. Emma Molnar s porodniške klinike medicinske fakultete v Budimpešti je leta 2010 raziskovala vplive harmonizatorja na prezgodnji porod.
Njena primerjalna klinična študija je zajela vpliv svetlobe pri sproščanju nosečnic s SITA harmonizatorjem v primerjavi s tistimi, pri katerih ga niso uporablili.