Dobro počutje in karierni razvoj zaposlenih

Z metodo Sita® že od leta 1983 dosegamo odlične in merljive rezultate kar pozitivno vpliva na:
KOMUNIKACIJSKE IN VODSTVENE KOMPETENCE,
DELOVNO UČINKOVITOST IN MOTIVACIJO ZAPOSLENIH 

 • Obvladovanje stresa in naš odziv na stresne situacije. Spoznamo svoje odlike in zaživimo vse svoje potenciale.
 • Izgorelost, izostajanje (ABSENTIZEM). Zmanjšanje produktivnosti (PREZENTIZEM), FLUKTUACIJA.
 • Lajšanje posledic večizmenskega dela.
 • Osebno in poslovno odličnost, znanja o vodenju in samovodenju.
 • Usklajevanje poklicnega in družinskega življenja. Sposobni smo spreminjanja neučinkovitih vzorcev in zakoreninjenih prepričanj v učinkovito delo ter osebno rast.
 • Ne počutimo se več “izžete”, učinkovita vedenja znamo zavestno izbirati, kar odločilno vpliva na učinkovitost dela in občuten prihranek časa. Smo v notranjem fiziološkem ravnovesju-KOHERENCI.

Delavnice se odvijajo skozi dialoge, igro vlog. Posameznika in skupine z kreativnimi tehnikami vodimo do spoznanj, rešitev in strategij, s katerimi lažje dosegamo zastavljene cilje. Namenjene so konkretnim rešitvam za preprečevanje psihosocialnih tveganj.

Za učinkovito delovanje vsakega posameznika ali organizacije je ključno, da razvija dve pomembni strateški konkurenčni sposobnosti:

 • SENZIBILNOSTsposobnost hitrega zaznavanja
 • FLEKSIBILNOSTsposobnost hitrega notranjega prestrukturiranja za izvedbo potrebnih sprememb

Skozi predlagani program boste, upoštevajoč tudi vaše želje, trenirali različne nivoje in načine sporazumevanja, ki jih vključuje metoda SITA (Geštalt, Realitetna, Vedenjska šola in Transakcijska analiza).
Program je namenjen izkustvenemu učenju. Omogoča takojšnjo uporabo praktičnih znanj v praksi.

Želite več informacij?

Kontaktirajte nas

Kaj pridobimo s treningom Poslovne in osebne odličnosti z metodo Sita®?

 • Z aktivnim poslušanjem boste znali vzpostaviti most za DIALOG. Uspešno se boste izognili konfliktom. Pomembno je vedeti zakaj so besede v komunikaciji dobre za konflikt, ne pa za dobro in resno sporazumevanje.
 • Medsebojni odnosi so prijetnejši. Pravila sporazumevanja v skupini so jasna. Ozračje v timu je inovativno in ustvarjalno.
 • Optimalno zaključevanje projektov-ciljev, ter s tem boljšo finančno stabilnost. Vaši sestanki bodo krajši.
 • Iščejo se rešitve problemov, ne pa napake, krivci. Imate zgrajen učinkovit prijem za najzahtevnejša sporazumevanja.
 • Znate sklepati kompromise, iskati skupne rešitve, se pogajati. Znate oblikovati zdravo odgovornost pri delu in v življenju.
 • Obvladate pragmatična znanja iz psihologije v praksi. Razumevanje povzročiteljev stresa v službi in v družini na fizični, psihični in vedenjskih ravni.

Metoda Sita® stabilizira hormonski, živčni in imunski sistem.
Posameznik je sposoben integrirati nove zadolžitve, spremeniti neučinkovita vedenja v učinkovito delo, strah se počasi umika in nastane motivacija za nova znanja, ki dvigne energijo.
Ko zavestno nadziramo procese znotraj nas, dosežemo stanje KOHERENCE - globoke budne sproščenosti in vpliv na miselne procese ter na zdrave fiziološke reakcije.
Osebe, ki imajo mentorje Sita®, delujejo bolje, napredujejo hitreje in imajo boljšo izkušnjo z uravnoteženjem dela in zasebnega življenja.

Mnenja naših udeležencev

 • Tina Puhovskidirektorica Tibas3 d.o.o.

  Z metodo Sita in treningov na dveh programih v katera sem vključena sem si končno vzela čas zase, si v teh časih zelo dvignila samopodobo. Harmonizator dihanja in metoda SITA mi omogočata, da preprečujem stres, se učinkovito odzivam na situacije in bistveno lažje sprejemam poslovne odločitve. Tako sem v zadnjem letu v svojem podjetju izboljšala tudi finančne rezultate.
  Še posebej pa sem globoko hvaležna ga.Blanki za profesionalen in negujoč odnos.

 • Branko "Djuro" Djuricfilmski in televizijski igralec ter režiser

  Pred gostovanjem v Ameriki sem se odločil osvežiti znanje angleščine. Ker nikoli nimam časa obiskovati kakršnih koli tečajev, sem se odločil za nekaj skoncentriranih obiskov. Vse kar sem kdaj prej že slišal, izraze, fraze, mi je s pomočjo metode SITA priplavalo na plano in počutil sem se, kot da sem prišel iz Amerike in ne da šele grem. Skratka, spravili so me v top formo ;) Ampak, samo gostovanje po Ameriki, Kanadi, Švici Švedski, Danski, Norveški v tako kratkem času, bi me uničilo, če me ne bi na vsaki poti spremljal harmonizator dihanja - bio-feedback očala. Na vseh letih sem si jih obvezno nadel. Tudi pred spanjem, po predstavi in celo pred samo predstavo. Očala sem si snel tik pred odhodom na oder in tako začenjal predstavo, energeniziran, kot da sem prišel z dopusta. Dve predstavi zapored sem lahko odigral samo, če sem vmes polno dihal ter bil deležen svetlobne "kopeli, telovadbe epifize" z očali. Moram reči tudi, da so zame tudi edino zdravilo proti jet legu. Hvala, SITA!

 • Prof. dr. Danica Purgdirektorica in dekanja IEDC - Poslovne šole Bled

  Izkušnja je bila zelo zanimiva, kmalu bom lahko v praksi uporabljala ruski jezik, hvala za veliko pozornost. Gradite na tem še naprej!

 • ga. Tanja Skazadirektorica družinskega podjetja Skaza IP d.o.o., direktorica zlate gazele 2014, Fatalka leta 2014, Mlada menedžerka leta 2014

  Metodo priporočam vsem podjetjem za produktivnost, uspešnost, hiter jezikovni napredek. Način me je navdušil. Človek v stiski s časom pridobi vse kar potrebuje: čas, umirjenost, ustvarjalno razmišljanje, je kognitivno sposoben izkoristiti svoj potencial - osebni in poslovni. Sistem in metodo Sita bomo po moji izkušnji vključili tudi v našem podjetju.

 • ga. Jelena Jerindirektorica Tridea d.o.o.

  Poleg učenja nemščine je metoda odlična za iskanje idej in poslovnih možnosti.

 • g. Marjan Leskovardirektor Lekovar design d.o.o.

  Pri poslušanju in sprostitvi se počutim kot prerojen, v tem stanju sem dobil eno čudovito idejo za moje poslovno delovanje! Super!