Metoda SITA in harmonizator dihanja že od leta 1983

Avtor metode SITA je gospod Karl-Heinz Gelsen iz Nemčije. Razvil in patentiral je harmonizator dihanja (biofeedback masko), ki je poleg avtorskih vsebin ključni pripomoček za izvedbo metode.
Osnova metode izvira iz superlearning oz. suggestopedia.

Univerza zvezne nemške vojske »Helmut Schmidt University of the Federal Armed Forces Hamburg« je metodo SITA znanstveno preverila.

Komandorski križ poljske

Predsednik republike Poljske Aleksander Kwaśniewski je podjetje SITA odlikoval s Komandorskim križem za prispevek k širjenju znanja v šolstvu, zdravstvu in športu.

Ostala priznanja in raziskave

 • Raziskave in priznanja Državna Univerza zvezne nemške vojske v Hamburgu – prof. Rainer Dieterich
 • Priznanje Inštitut za angleško filologijo na Univerzi Adam Mickiewicz, Poznan - dr. Jacek Fisiak
 • Raziskave in priznanje Univerza Kardinal Stefan Wyszynski, Varšava.
 • Raziskave in priznanja Inštitut za kardiologijo v AnIn, Varšava – prof. dr. Jan Tylka
 • Raziskave in prizananja Center za medicinsko tehnologijo, Varšava
 • Priznanje Glavnega trenerja pri pripravi na olimpijado - Priprava Atene 2004
 • Raziskave in priznanje center za psihologijo športa Hamburg Nemčija
 • Raziskave in priznanja Profesor John Ritke - Državni svetovalec klinične psihologije

Certifikati

Bonitetna ocena - certificat

ODLOČITEV RAZSODIŠČA V PRIMERU ARDS2015/77 o sporu za domeno superucenje.si. https://www.register.si/wp-content/uploads/2015/12/superucenje_si.pdf 

Mnenja naših udeleženev

 • Branko "Djuro" DjuricFilmski in televizijski igralec ter režiser

  Pred gostovanjem v Ameriki sem se odločil osvežiti znanje angleščine. Ker nikoli nimam časa obiskovati kakršnih koli tečajev, sem se odločil za nekaj skoncentriranih obiskov. Vse kar sem kdaj prej že slišal, izraze, fraze, mi je s pomočjo metode SITA priplavalo na plano in počutil sem se, kot da sem prišel iz Amerike in ne da šele grem. Skratka, spravili so me v top formo ;) Ampak, samo gostovanje po Ameriki, Kanadi, Švici Švedski, Danski, Norveški v tako kratkem času, bi me uničilo, če me ne bi na vsaki poti spremljal harmonizator dihanja - bio-feedback očala. Na vseh letih sem si jih obvezno nadel. Tudi pred spanjem, po predstavi in celo pred samo predstavo. Očala sem si snel tik pred odhodom na oder in tako začenjal predstavo, energeniziran, kot da sem prišel z dopusta. Dve predstavi zapored sem lahko odigral samo, če sem vmes polno dihal ter bil deležen svetlobne "kopeli, telovadbe epifize" z očali. Moram reči tudi, da so zame tudi edino zdravilo proti jet legu. Hvala, SITA!

 • Tanja RibičSlovenska igralka in pevka zabavne glasbe

  SITA sistem super učenja, je zame eno najlepših in najpomembnejših odkritij. Pričakovala sem, da si bom zgolj osvežila znanje tujih jezikov, pa sem dobila nepredstavljivo več. Hvala gospe Blanki in ostalim, saj ste mi s svojim znanjem in prijaznostjo pomagali prebroditi najtežje strese pomagali najti ravnovesje in dober spanec. S pomočjo harmonizatorja dihanja sem naučila sproščati sebe in svoje otroke. Pravilno polno dihanje je osnova zdravja in zdravljenja! Zraven sem si "zbudila" s svetlobno terapijo iz očal pinealno žlezo! Zavidljivo znanje tujih jezikov pa je le zeloo pozitiven stranski učinek. Srečna!

 • Prof. dr. Danica Purgdirektorica in dekanja IEDC - Poslovne šole Bled

  Izkušnja je bila zelo zanimiva, kmalu bom lahko v praksi uporabljala ruski jezik, hvala za veliko pozornost. Gradite na tem še naprej!