Izjave nekaterih udeležencev

 • Irena RupnikMill Service Manager, Količevo Karton Proizvodnja kartona, d.o.o.

  Na SITO superučenje sem se obrnila, ker sem končno želela narediti korak naprej pri svojem znanju italijanščine in moram reči da je bilo individualno učenje po SITA metodi ena najboljših odločitev ki sem jih sprejela v koronskem letu 2020.
  Ne le zato, ker sem dejansko pridobila obilico novega znanja, odprl se mi je povsem nov pogled na to kako se znanje lahko osvaja, česa vsega je ob pravih prijemih sposoben naš um in ne nazadnje kaj vse se lahko doseže ob uporabi pravilne tehnike dihanja, sproščenosti in osredotočenosti s pomočjo Harmonizatorja dihanja.
  Ni enostavno, zahteva vajo, predanost cilju in čas, ampak je zagotovo vredno vseh vložkov. S celotno ekipo, ki me je povsem navdušila s svojim pristopom, predanostjo in znanjem smo se odlično ujeli in tako kot pravi ga. Blanka – Ah znanje jezika je le češnjica na torti vsega, kar boste pridobili z metodo SITA.

 • Marta Kelvišardirektorica Adria Dom, d.o.o.

  Metodo Sita priporočam, ker je učinkovit paket t.i. »možganskega wellnesa« s številnimi pozitivnimi učinki v kratkem času. Prepričala me je tudi znanstvena dokazljivost delovanja in rezultatov. Ozavestila sem moč pravilnega in kakovostnega dihanja, ki je poleg naprave harmonizatorja dihanja osnova terapije in omogoča povezanost delovanja srca in možganov. Popoln paket profesionalnosti osebja in udobja domačnosti mi je omogočil, da sem se odlično počutila, sprostila, regenerirala, sprostila notranji potencial ustvarjalnega razmišljanja, napolnila z energijo in samozavestjo in nenazadnje napredovala v tujem jeziku.

 • Gregor Bergincdirektor Xlab, d.o.o.

  Kot velika vecina managerjev sem bil preprican, da je edino intenzivno delo, skrb za sodelavce in naslavljanje tezav z namenom omogocanja ucinkovitih premikov kljucnega pomena. Zal s tem pades v vecno spiralo odrekanja in odrivanja samega sebe, prepricevanje, da bo ze prisel cas, ko se lahko v celoti odklopis in umiris. A dejstvo je, da se to ne zgodi: ne ponoci, ne med vikendi, ne med dopustom. Stanje se poslabsuje, izgorelost pa vztrajno napreduje. S tem pa znizana ucinkovitost, kar se pospeseno poglablja tezave ekipe, ki je odvisna od tebe in tvoje stabilnosti. Ta metoda in program je prednost za okolje, zaposlene, kandidate za zaposlitev, partnerje, ki moramo spoznati, da ekipa najbolje funkcionira skupaj. Zato je tole prišlo ravno pravi čas zame.

  Podjetje XLAB je Delova podjetniška zvezda 2021.

 • Pilot, poslovna aviacija, Gulfstream 550

  Nad rezultati uporabe metode SITA sem naravnost navdušen. Razmerje med vloženim trudom in osvojenim znanjem je izredno ugodno. Glede na skoncentriranost in intenzivnost tečajev pa je pridobljeno znanje precej trajno.

  Poleg hitrega napredka pri učenju Ruščine moram omeniti tudi pozitivne učinke uporabe harmonizatorja dihanja.Uporabljam ga za hitrejše počivanje oziroma hitrejšo regeneracijo po dolgih nočnih letih, ki terjajo drastično pomanjkanje spanja. Dostikrat harmonizator dihanja uporabljam pred samin letom in si tako izboljšam fokus.

 • Branko "Djuro" Djuricfilmski in televizijski igralec ter režiser

  Pred gostovanjem v Ameriki sem se odločil osvežiti znanje angleščine. Ker nikoli nimam časa obiskovati kakršnih koli tečajev, sem se odločil za nekaj skoncentriranih obiskov. Vse kar sem kdaj prej že slišal, izraze, fraze, mi je s pomočjo metode SITA priplavalo na plano in počutil sem se, kot da sem prišel iz Amerike in ne da šele grem. Skratka, spravili so me v top formo ;) Ampak, samo gostovanje po Ameriki, Kanadi, Švici Švedski, Danski, Norveški v tako kratkem času, bi me uničilo, če me ne bi na vsaki poti spremljal harmonizator dihanja - bio-feedback očala. Na vseh letih sem si jih obvezno nadel. Tudi pred spanjem, po predstavi in celo pred samo predstavo. Očala sem si snel tik pred odhodom na oder in tako začenjal predstavo, energeniziran, kot da sem prišel z dopusta. Dve predstavi zapored sem lahko odigral samo, če sem vmes polno dihal ter bil deležen svetlobne "kopeli, telovadbe epifize" z očali. Moram reči tudi, da so zame tudi edino zdravilo proti jet legu. Hvala, SITA!

 • Tanja Ribičslovenska igralka in pevka zabavne glasbe

  SITA sistem super učenja, je zame eno najlepših in najpomembnejših odkritij. Pričakovala sem, da si bom zgolj osvežila znanje tujih jezikov, pa sem dobila nepredstavljivo več. Hvala gospe Blanki in ostalim, saj ste mi s svojim znanjem in prijaznostjo pomagali prebroditi najtežje strese pomagali najti ravnovesje in dober spanec. S pomočjo harmonizatorja dihanja sem naučila sproščati sebe in svoje otroke. Pravilno polno dihanje je osnova zdravja in zdravljenja! Zraven sem si "zbudila" s svetlobno terapijo iz očal pinealno žlezo! Zavidljivo znanje tujih jezikov pa je le zeloo pozitiven stranski učinek. Srečna!

 • prof. dr. Danica Purgdirektorica in dekanja IEDC - Poslovne šole Bleddr. Arnold WalrovensIEDC - Poslovna šola Bled

  Izkušnja je bila zelo zanimiva, kmalu bom lahko v praksi uporabljala ruski jezik, hvala za veliko pozornost. Gradite na tem še naprej!

  prof. dr. Danica Purg

  Kombinacija profesionalnosti, prijaznosti osebja pri učenju slovenskega jezika, mi je vzbudila željo, da se bom kot Nizozemec po metodi Sita, učil tudi italijanščine!

  dr. Arnold Walrovens

 • mag. Peter Dularmanager za razvoj kadrov in korporativno varnost - Acroni d.o.o.

  Kako je čas hitro minil! Bal sem se, da se bodo ure učenja angleškega jezika vlekle, da bom komaj čakal da minejo. Prijetno presenečen ugotavljam, da se ni vlekloooo... , da je prehitro minilo. Profesorica me ni »mučila« prijetno se je z mano pogovarjala o vsem, in še sam ne vem, kdaj sva se pogovarjala v angleškem jeziku o temah, ki sem se jih bal (moral bi jih obvladati, pa me je bilo strah, da jih ne). Čudovito! Na takšno razvajanje se lahko privadiš. Počutil sem se kot car. Poskrbljeno za vse. Pozitivne energija na pretek. V takem okolju se lahko sprostiš, pozabiš na probleme in zmanjšaš stres.

 • ga. Tanja Skazadirektorica družinskega podjetja Skaza IP d.o.o., direktorica zlate gazele 2014, Fatalka leta 2014, Mlada menedžerka leta 2014

  Metodo priporočam vsem podjetjem za produktivnost, uspešnost, hiter jezikovni napredek. Način me je navdušil. Človek v stiski s časom pridobi vse kar potrebuje: čas, umirjenost, ustvarjalno razmišljanje, je kognitivno sposoben izkoristiti svoj potencial - osebni in poslovni. Sistem in metodo Sita bomo po moji izkušnji vključili tudi v našem podjetju.

 • g. Janez Volksamostojni podjetnik

  Nisem si predstavljal, da je mogoče v petih dneh – dvajsetih urah spregovoriti oziroma se pogovarjati po nemško, sicer osnovne stvari, profesorica Tamara je učno snov podredila mojim željam in sposobnostim. Profesionalno!

 • g. Dejan JordanDuropac d.o.o.

  Že ob prvem pozdravu so izginile skrbi, ki sem jih imel med potjo. Prvi stisk roke in nasmeh ob sprejemu, me je že v štartu napolnil z energijo, ki se je samo še stopnjevala z vsakim obiskom. Ko sem zopet začel z delom v službi, sem bil zelo presenečen, da stres in težave prenašam brez problemov. Še več, v službi sem bolj funkcionalen in sproščen, naredil sem več kot prej. Znanje, ki sem ga pridobil pri učenju nemškega jezika, presega moja pričakovanja. Želim tudi nadaljevati z učenjem po tej metodi. Všeč mi je bilo domače vzdušje, profesionalnost, ves čas bivanja pri vas sem bil neverjetno sproščen, kar prej nisem poznal v taki obliki. Občutke prenašam naprej skupaj z dobro voljo, ki sem se je nalezel pri vas.

 • g. Bernhard Jakopitschdirektor KOSTMAN d.o.o.

  Z učenjem angleščkega jezika sem zelo zadovoljen, profesorica se je zelo potrudila in se prilagodila. Kljub osmim uram učenja na dan sem bil na koncu dneva vedno spočit, poln energije. tako sem dobilo voljo za učenje še drugih tujih jezikov, ki jih metoda nudi. Na vsak način bom metodo priporočil ženi, poslovnim partnerjem in sodelavcem.
  Ich bin sehr zufrieden mit dem Englischkurs; die Professorin hat sich sehr bemüht und angepasst. Trotz acht Stunden Unterrichts pro Tag war ich am Ende des Tages immer relaxiert, energievoll. So habe ich Lust bekommen auch andere Sprachen die diese Methode bietet zu lernen. Auf jeden Fall werde ich die Methode meiner Frau, meinen Geschäftspartnern und Mitarbeitern weiterempfehlen.

 • g. Edmond Isaku in ga. Mentie Isakudirektor Isaku sh.p.k. Tirana

  Na poti proti Ljubljani sva razmišljala: Kako ta metoda SITA deluje? Kakšni bodo ljudje, ki naju bodo pričakali? Metoda SITA je zelo učinkovita, sproščujoča, preprosta in zdrava. Po tej metodi se naučiš tujega jezika, kot se otrok nauči materinega jezika. Celotno osebje SITE je profesionalno in vljudno, ljubeče, gostoljubno, in komunikativno. Te besede, ki sva jih napisala izhajajo iz srca in iskrenosti. To sva preizkusila in dobila maksimalno korist.
  Kur u nisem per Ljubljanë kishum dy dyshime: Si do funksionon kjo metodë?, Si do jenë personat qe do na presin? Metoda SITA është shum efikase, relaksuese, e thjeshtë dhe e shendetshme. Kjo metod ta mëson gjuhëh siç mëson fëmija i vogel gjuhën e nënes. Gjith Stafi janë të pergaditur dhe të sjellëshem, të dashur, mikëprites, komunikues. Keto fjal qe kemi shkruar rjedhin nga zemra dhe sinqeriteti. Ne e provuam dhe kemi perfituar maksimalisht.

 • g. Andrej Kropivšekdirektor Aki Izlake d.o.o.

  Ta program bi priporočil vsem, ki mislijo da »obvladajo« že kakšen jezik. S to metodo v pičlem tednu pridemo do več kot osnovnega znanja in možnosti uporabe jezika v vsakdanjosti.

 • g. Kristjan Koren, Vipavatekmovalec v italijanskem kolesarskem klubu Liquigas-Doimo

  V najkrajšem možnem času veliko pridobiš! Dojameš veliko učne vsebine, ki jo takoj lahko uporabiš. S potekom učenja sem bil res zelo zadovoljen. V pet dnevnem učenju angleščine za priprave na Tenerifih je bilo zame maksimalno -100% poskrbljeno.

 • ga. Petra PotočnikSteelplast d.o.o.

  Sem zelo zadovoljna, pristop je resnično celovit in prijeten. To zelo redko doživiš.

 • dipl. m. s. mag. Dragica Blatnikpomočnica direktorja za zdravstveno nego in oskrbo

  Počutje odlično, pristop celostni, zagotavlja kontinuiteto in omogoča izgradnjo individualne karierne poti. Izrekam pohvalo in moj pravilni izbor pri izobraževanju angleščine in osebnostni rasti. Hvala in želim uspešno delo naprej!

 • ga. Jelena Jerindirektorica Tridea d.o.o.

  Poleg učenja nemščine je metoda odlična za iskanje idej in poslovnih možnosti.

 • g. Krunoslav Stanić, Zagreb 

  Sita metoda je ugodno iskustvo za mene. Došao sam na tečaj bez energije, i kroz tih 5 dana sam napunio svoje baterije sa energijom. Osječam se puno smrenije, pun snage i opušten.

 • univ. dipl. ekon. Dragica Ferlež 

  Harmonizator dihanja uporabljam dober mesec dni. Prvih deset dni sem ga uporabljala 2 x dnevno po cca 1 do 1,5 ure,nato sem znižala uporabo na 2x dnevno na cca 1 uro. V tem času je telo kar samo klicalo po uporabi harmonizatorja. Zadnjih 10 dni uporabljam harmonizator cca 40 minut dnevno.
  Ugotavljam pozitivne učinke - počutje je dobro, sem bom vedra in sproščena, lažje razmišljam in delam, počutim se bolj močna, imam bolj pozitiven odnos do sebe in okolja,ob nastopu problemov si najprej vzamem čas in umirim ter se nato aktiviram, ...... skratka pozitivni efekti uporabe. Priporočam uporabo ostalim.

 • ga. Mojca Bešter, Ljubljana 

  Učenje po metodi Sita je celostno, napredek je veliko hitrejši kot pri klasičnem pristopu učenje tujega jezika. Zelo koristna je bila vzporedna pomoč za večjo sproščenost!

 • g. Marjan Leskovardirektor Lekovar design d.o.o.

  Pri poslušanju in sprostitvi se počutim kot prerojen, v tem stanju sem dobil eno čudovito idejo za moje poslovno delovanje! Super!

 • g. Tomaž Starman

  Jezikovne vsebine so mi bile napisane na »kožo« Dobil sem vse kar sem potreboval v zelo kratkem času!

 • g. Drago Luznardirektor Malutec d.o.o.

  Mene je učenje ruskega jezika sprostilo in odpeljalo iz vsakdana.

 • ga. Mojca Črtalič Andolšekdirektorica FerroČrtalič d.o.o.

  Gospa Blanka je prava »zdravilka« saj mi je s svojim strokovnim znanjem na različnih področjih pomagala odpraviti glavobol, strah pred govorom angleškega jezika, stres.
  Program je bil dobro pripravljen in vse informacije mi bodo koristile pri svojemu načinu življenja. Želela bi si, da bi tudi v bodoče še naprej prejemala spodbude za učenje s strani SITA ekipe. Hvala za vso pozitivno energijo.«
  »Zahvaljujem se za prečudovit teden, ki sem ga preživela pri vas in z vami. Veselim se nadaljnjega sodelovanja.

 • g. Bego Birparic, BIH 

  Osobe koje su mi pomagale - ga. Blanka i ga. Tamara sjajne su. Sve što bih o njima kazao: o njihovoj ljubaznosti, profesionalnosti, učtivosti, uslužnosti, odmjerenosti, radosti i ostaloga, ne bih mogao izraziti. Više je. Moj ukupni dojam je odličan. Veoma sam zadovoljan. I ne znam dali je to zbog efekta SITA metode, ili je od ova dva prekrasna biča. Teško je ocjeniti gdje prestaje a gdje pocinje drugo. Izmedju to dvoje SITA metode i ovih osoba je potpuna harmonija.
  Svaku metodu učenja koju sam do sada poznavao i upotrebljavao – nametnuli su mi drugi. Ali SITU metodu sam prihvatio srcem. Sve što bi bih imao kazati dobroga za ovu metodu bilo bi nedovoljno. Više je.