Izjave mlajših udeležencev učenja jezika

  • Lin Zakontnik

    Počutil sem se zelo dobro. To izkušnjo sem doživel zelo zanimivo, zabavno in naučil sem se veliko novega. Pri tem pa mi je pomagala učiteljica angleščine, Alenka, ki pri tem učenju pomaga, dela zelo zabavne igrice in zelo dobro uči angleščino. Alenka je tudi zelo zabavna saj se se pri tem učenju angleščine zelo veliko smejal. Tukaj so tudi zabavne pomočnice, saj tudi one povejo zabavne stvari. Te tečaje sproščanja in učenja tujih jezikov priporočam vsem, ki se ne sprostijo dovolj, saj se tukaj zelo sprostiš, tako da ne morem sam opisati. Tisti, ki imate težave z drugimi jeziki pridite in boste znali bolje jezike. To so bili moji najljubši 3 dnevi učenja angleščine v življenju in še kdaj bom prišel, saj je bilo to nepozabno.

  • Pia Zakotnik

    Med tem 3 dnevnim učenjem sem se veliko naučila ter bila sproščena, kar velikokrat nisem. Pri učenju angleščine sem še utrdila svoje znanje in ga tudi še dodala ter popravila. Zelo se sem zabavala. To priporočam tistim, ki se težko učijo ter tistim, ki so napeti in nesproščeni. Tisti, ki še ne veste kako učijo, vam povem, da gre vse skozi zabavo, igro ter pogovor. Tisti, ki se težko odprete drugim ljudem kot jaz, vam priporočam, da se v teh sobah lahko sprostite in poveste svoje težave, saj zato so oni tukaj. Hvala za 3 dnevno nepozabno učenje.

  • Viviana Wahl

    Všeč so mi bili prijaznost, oseben stik in neverjetna pozitivna energija, ki sem jo doživela med delo z Vami. Prvič v življenju sem videla iz kje izvira strah, kako zelo nas ovira na poti do uspeha, obenem pa zdaj končno vem, kako z njim ravnati in ga zamenjati s pogumom.