Poslovna odličnost, kompetence za
zdravo, srečno delavno mesto

Poslovna odličnost, zdravo delavno mesto, karizma posameznikov za poslovni uspeh, učinkovito, kreativno sporazumevanje, aktivno poslušanje (usklajevanje dela in zasebnega življenja). Vsaka misel, ki se nam porodi, ustvarja našo prihodnost.
Vas zanima več?

Zdravje

Ob pomoči osebnega trenerja (certificiran coach) uspešno odpravite vzroke stisk, simptome čustvenih ter psihosomatskih težav, okrepite medosebne odnose ter napredujete v osebnem in poklicnem razvoju.
Vas zanima več?

Možganska vitalnost in
obvladovanje stresa

Uporaba harmonizatorja dihanja in metode Sita® nam omogoča nastajanje novih možganskih povezav in izjemno vpliva na možgansko vitalnost in boljšo koncentracijo ter tako krepi spomin in prepreči pozabljanje (preventiva in rehabilitacija pri Alzheimerjevi demenci, pri motnjah pozornosti in koncentracije).
Vas zanima več?

Hitro učenje
tujih jezikov

Zakaj bi se učili kot v 18., če živimo v 21. stoletju? Metoda Sita® (avtor Karel Heinz Gelsen) uporablja patentiran ter atestiran harmonizator dihanja za najbolj učinkovito hitro učenje tujega jezika.
Vas zanima več?

Metoda Sita® super učenje že od leta 1983 »

 • Marta Kelvišardirektorica Adria Dom, d.o.o.

  Metodo Sita priporočam, ker je učinkovit paket t.i. »možganskega wellnesa« s številnimi pozitivnimi učinki v kratkem času. Prepričala me je tudi znanstvena dokazljivost delovanja in rezultatov. Ozavestila sem moč pravilnega in kakovostnega dihanja, ki je poleg naprave harmonizatorja dihanja osnova terapije in omogoča povezanost delovanja srca in možganov. Popoln paket profesionalnosti osebja in udobja domačnosti mi je omogočil, da sem se odlično počutila, sprostila, regenerirala, sprostila notranji potencial ustvarjalnega razmišljanja, napolnila z energijo in samozavestjo in nenazadnje napredovala v tujem jeziku.

 • Gregor Bergincdirektor Xlab, d.o.o.

  Kot velika vecina managerjev sem bil preprican, da je edino intenzivno delo, skrb za sodelavce in naslavljanje tezav z namenom omogocanja ucinkovitih premikov kljucnega pomena. Zal s tem pades v vecno spiralo odrekanja in odrivanja samega sebe, prepricevanje, da bo ze prisel cas, ko se lahko v celoti odklopis in umiris. A dejstvo je, da se to ne zgodi: ne ponoci, ne med vikendi, ne med dopustom. Stanje se poslabsuje, izgorelost pa vztrajno napreduje. S tem pa znizana ucinkovitost, kar se pospeseno poglablja tezave ekipe, ki je odvisna od tebe in tvoje stabilnosti. Ta metoda in program je prednost za okolje, zaposlene, kandidate za zaposlitev, partnerje, ki moramo spoznati, da ekipa najbolje funkcionira skupaj. Zato je tole prišlo ravno pravi čas zame.

Mnenja udeležencev učenja jezikov/ Mnenja udeležencev za zdravje/ Mlajši udeleženci

Sita® harmonizator dihanja(biofeedback maska)-možganski spodbujevalnik

Zaznava naše dihanje in ga preoblikuje v svetlobni signal. Omogoča prehod iz aktivnega stanja možganskega valovanja v stanje KOHERENCE in globoke budne sproščenosti.

Poleg avtorskih vsebin je ključni pripomoček za izvedbo metode Sita®.

Harmonizator dihanja (biofeedback maska) na klinikah uporabljajo za zmanjšanje stresa in vzpostavitev koherentnega stanja, to je visoko učinkovitega psihosocialnega in fiziološkega stanja, v katerem živčni, srčno-žilni, hormonski in imunski sistem delujejo učinkovito in usklajeno. Pomembna je svetlobna terapija epifize-cirkadijski ritem.

Vas zanima več?

 • Hitro učenje
  tujih jezikov

  Zakaj bi se učili kot v 18. stoletju, če živimo v 21. stoletju?
  Vas zanima več?

 • Možganska vitalnost
  Obvladajmo stres

  Uporaba harmonizatorja dihanja in metode Sita® nam omogoča nastajanje novih možganskih povezav in izjemno vpliva na možgansko vitalnost in boljšo koncentracijo.
  Vas zanima več?

 • Zdravje

  Raziskave so potrdile odlične rezultate metode Sita® in harmonizatorja dihanja pri rešitvah psihosocialnih in zdravstvenih dejavnikov na delovnem mestu in v osebnem življenju.
  Vas zanima več?

 • Poslovna odličnost, 
  srečno, zdravo delavno mesto

  Za varno, motivirano in zdravo delavno mesto.
  Vas zanima več?