Hitro učenje
tujih jezikov

Zakaj bi se učili kot v 18., če živimo v 21. stoletju? Metoda SITA (avtor Karel Heinz Gelsen) uporablja patentiran ter atestiran harmonizator dihanja za najbolj učinkovito hitro učenje tujega jezika.
Vas zanima več?

Možganska vitalnost in
obvladovanje stresa

Uporaba harmonizatorja dihanja in metode SITA nam omogoča nastajanje novih možganskih povezav in izjemno vpliva na možgansko vitalnost in boljšo koncentracijo ter tako krepi spomin in prepreči pozabljanje (preventiva in rehabilitacija pri Alzheimerjevi demenci, pri motnjah pozornosti in koncentracije).
Vas zanima več?

Zdravje

Medicinske raziskave so potrdile odlične rezultate metode SITA in harmonizatorja dihanja-biofeedback maska pri rešitvah psihosocialnih in zdravstvenih dejavnikov na delovnem mestu in v osebnem življenju.
Vas zanima več?

Poslovna odličnost za
zdravo, srečno delavno mesto

Poslovna odličnost, zdravo delavno mesto, karizma posameznikov za poslovni uspeh, učinkovito, kreativno sporazumevanje, aktivno poslušanje (usklajevanje dela in zasebnega življenja). Vsaka misel, ki se nam porodi, ustvarja našo prihodnost.
Vas zanima več?

Metoda SITA super učenje že od leta 1983 »

 • ga. Andreja Kračun, Limbuš

  Program SITA mi je omogočil, da angažiram svoje sposobnosti, za katere doslej nisem verjela da jih lahko. Ne samo da sem močno napredovala pri osvajanju ruskega jezika temveč mi je tudi pomagal k notranjemu ravnovesju in večji koncentraciji.

 • Branko "Djuro" Djuricfilmski in televizijski igralec ter režiser

  Pred gostovanjem v Ameriki sem se odločil osvežiti znanje angleščine. Ker nikoli nimam časa obiskovati kakršnih koli tečajev, sem se odločil za nekaj skoncentriranih obiskov. Vse kar sem kdaj prej že slišal, izraze, fraze, mi je s pomočjo metode SITA priplavalo na plano in počutil sem se, kot da sem prišel iz Amerike in ne da šele grem. Skratka, spravili so me v top formo ;) Ampak, samo gostovanje po Ameriki, Kanadi, Švici Švedski, Danski, Norveški v tako kratkem času, bi me uničilo, če me ne bi na vsaki poti spremljal harmonizator dihanja - bio-feedback očala. Na vseh letih sem si jih obvezno nadel. Tudi pred spanjem, po predstavi in celo pred samo predstavo. Očala sem si snel tik pred odhodom na oder in tako začenjal predstavo, energeniziran, kot da sem prišel z dopusta. Dve predstavi zapored sem lahko odigral samo, če sem vmes polno dihal ter bil deležen svetlobne "kopeli, telovadbe epifize" z očali. Moram reči tudi, da so zame tudi edino zdravilo proti jet legu. Hvala, SITA!

 • Tanja Ribičslovenska igralka in pevka zabavne glasbe

  SITA sistem super učenja, je zame eno najlepših in najpomembnejših odkritij. Pričakovala sem, da si bom zgolj osvežila znanje tujih jezikov, pa sem dobila nepredstavljivo več. Hvala gospe Blanki in ostalim, saj ste mi s svojim znanjem in prijaznostjo pomagali prebroditi najtežje strese pomagali najti ravnovesje in dober spanec. S pomočjo harmonizatorja dihanja sem naučila sproščati sebe in svoje otroke. Pravilno polno dihanje je osnova zdravja in zdravljenja! Zraven sem si "zbudila" s svetlobno terapijo iz očal pinealno žlezo! Zavidljivo znanje tujih jezikov pa je le zeloo pozitiven stranski učinek. Srečna!

 • Prof. dr. Danica Purgdirektorica in dekanja IEDC - Poslovne šole Bled

  Izkušnja je bila zelo zanimiva, kmalu bom lahko v praksi uporabljala ruski jezik, hvala za veliko pozornost. Gradite na tem še naprej!

Mnenja udeležencev učenja jezikov/ Mnenja udeležencev za zdravje/ Mlajši udeleženci

SITA harmonizator dihanja(biofeedback maska)

Zaznava naše dihanje in ga preoblikuje v svetlobni signal. Omogoča prehod iz aktivnega stanja možganskega valovanja v stanje KOHERENCE in globoke budne sproščenosti.

Poleg avtorskih vsebin je ključni pripomoček za izvedbo metode SITA.

Harmonizator dihanja (biofeedback maska) na klinikah uporabljajo za zmanjšanje stresa in vzpostavitev koherentnega stanja, to je visoko učinkovitega psihosocialnega in fiziološkega stanja, v katerem živčni, srčno-žilni, hormonski in imunski sistem delujejo učinkovito in usklajeno. Pomembna je svetlobna terapija epifize-cirkadijski ritem.

Vas zanima več?

 • Hitro učenje
  tujih jezikov

  Zakaj bi se učili kot v 18. stoletju, če živimo v 21. stoletju?
  Vas zanima več?

 • Možganska vitalnost
  Obvladajmo stres

  Uporaba harmonizatorja dihanja in metode SITA nam omogoča nastajanje novih možganskih povezav in izjemno vpliva na možgansko vitalnost in boljšo koncentracijo.
  Vas zanima več?

 • Zdravje

  Medicinske raziskave so potrdile odlične rezultate metode SITA in harmonizatorja dihanja pri rešitvah psihosocialnih in zdravstvenih dejavnikov na delovnem mestu in v osebnem življenju.
  Vas zanima več?

 • Poslovna odličnost, 
  srečno, zdravo delavno mesto

  Za varno, motivirano in zdravo delavno mesto.
  Vas zanima več?