Poslovna odličnost, kompetence za
zdravo, srečno delavno mesto

Poslovna odličnost, zdravo delavno mesto, karizma posameznikov za poslovni uspeh, učinkovito, kreativno sporazumevanje, aktivno poslušanje (usklajevanje dela in zasebnega življenja). Vsaka misel, ki se nam porodi, ustvarja našo prihodnost.
Vas zanima več?

Zdravje

Ob pomoči osebnega trenerja (certificiran coach) uspešno odpravite vzroke stisk, simptome čustvenih ter psihosomatskih težav, okrepite medosebne odnose ter napredujete v osebnem in poklicnem razvoju.
Vas zanima več?

Možganska vitalnost in
obvladovanje stresa

Uporaba harmonizatorja dihanja in metode Sita® nam omogoča nastajanje novih možganskih povezav in izjemno vpliva na možgansko vitalnost in boljšo koncentracijo ter tako krepi spomin in prepreči pozabljanje (preventiva in rehabilitacija pri Alzheimerjevi demenci, pri motnjah pozornosti in koncentracije).
Vas zanima več?

Lažje učenje
tujih jezikov

Zakaj bi se učili kot v 18., če živimo v 21. stoletju? Metoda Sita® (avtor Karel Heinz Gelsen) uporablja patentiran ter atestiran harmonizator dihanja za najbolj učinkovito lažje in hitro učenje tujega jezika.
Vas zanima več?

Metoda Sita® super učenje že od leta 1983 »

 • Aljoša Bagolakreativec, pisatelj in predavatelj

  Harmonizator dihanja je postal moj vsakodnevni pripomoček pri blaženju posledic izgorelosti, kot so motnje spanja, nižja koncentracija in prekomerna utrujenost.

  Če se spoštujemo in pazimo na svoje zdravje, če spreminjamo poslovne prakse in si na delovnem mestu ne zatiskamo oči pred simptomi izgorelosti, potem lahko tudi z znanstvenimi metodami učenja in sprostitve pripomoremo k zajezitvi kronične izčrpanosti in si povrnemo nemalo dragocene energije.

 • Tina Puhovskidirektorica Tibas3 d.o.o.

  Z metodo Sita in treningov na dveh programih v katera sem vključena sem si končno vzela čas zase, si v teh časih zelo dvignila samopodobo. Harmonizator dihanja in metoda SITA mi omogočata, da preprečujem stres, se učinkovito odzivam na situacije in bistveno lažje sprejemam poslovne odločitve. Tako sem v zadnjem letu v svojem podjetju izboljšala tudi finančne rezultate.
  Še posebej pa sem globoko hvaležna ga.Blanki za profesionalen in negujoč odnos.

 • Irena RupnikMill Service Manager, Količevo Karton Proizvodnja kartona, d.o.o.

  Na SITO superučenje sem se obrnila, ker sem končno želela narediti korak naprej pri svojem znanju italijanščine in moram reči da je bilo individualno učenje po SITA metodi ena najboljših odločitev ki sem jih sprejela v koronskem letu 2020.
  Ne le zato, ker sem dejansko pridobila obilico novega znanja, odprl se mi je povsem nov pogled na to kako se znanje lahko osvaja, česa vsega je ob pravih prijemih sposoben naš um in ne nazadnje kaj vse se lahko doseže ob uporabi pravilne tehnike dihanja, sproščenosti in osredotočenosti s pomočjo Harmonizatorja dihanja.
  Ni enostavno, zahteva vajo, predanost cilju in čas, ampak je zagotovo vredno vseh vložkov. S celotno ekipo, ki me je povsem navdušila s svojim pristopom, predanostjo in znanjem smo se odlično ujeli in tako kot pravi ga. Blanka – Ah znanje jezika je le češnjica na torti vsega, kar boste pridobili z metodo SITA.

 • Marta Kelvišardirektorica Adria Dom, d.o.o.

  Metodo Sita priporočam, ker je učinkovit paket t.i. »možganskega wellnesa« s številnimi pozitivnimi učinki v kratkem času. Prepričala me je tudi znanstvena dokazljivost delovanja in rezultatov. Ozavestila sem moč pravilnega in kakovostnega dihanja, ki je poleg naprave harmonizatorja dihanja osnova terapije in omogoča povezanost delovanja srca in možganov. Popoln paket profesionalnosti osebja in udobja domačnosti mi je omogočil, da sem se odlično počutila, sprostila, regenerirala, sprostila notranji potencial ustvarjalnega razmišljanja, napolnila z energijo in samozavestjo in nenazadnje napredovala v tujem jeziku.

 • Gregor Bergincdirektor Xlab, d.o.o.

  Kot velika vecina managerjev sem bil preprican, da je edino intenzivno delo, skrb za sodelavce in naslavljanje tezav z namenom omogocanja ucinkovitih premikov kljucnega pomena. Zal s tem pades v vecno spiralo odrekanja in odrivanja samega sebe, prepricevanje, da bo ze prisel cas, ko se lahko v celoti odklopis in umiris. A dejstvo je, da se to ne zgodi: ne ponoci, ne med vikendi, ne med dopustom. Stanje se poslabsuje, izgorelost pa vztrajno napreduje... Zato je tole prišlo ravno pravi čas zame.

  Podjetje XLAB je Delova podjetniška zvezda 2021

 • Pilot, poslovna aviacija, Gulfstream 550

  Nad rezultati uporabe metode SITA sem naravnost navdušen. Razmerje med vloženim trudom in osvojenim znanjem je izredno ugodno. Glede na skoncentriranost in intenzivnost tečajev pa je pridobljeno znanje precej trajno.

  Poleg hitrega napredka pri učenju Ruščine moram omeniti tudi pozitivne učinke uporabe harmonizatorja dihanja.Uporabljam ga za hitrejše počivanje oziroma hitrejšo regeneracijo po dolgih nočnih letih, ki terjajo drastično pomanjkanje spanja. Dostikrat harmonizator dihanja uporabljam pred samin letom in si tako izboljšam fokus.

Mnenja udeležencev učenja jezikov/ Mnenja udeležencev za zdravje/ Mlajši udeleženci

Sita® harmonizator dihanja(biofeedback maska)-možganski spodbujevalnik

Zaznava naše dihanje in ga preoblikuje v svetlobni signal. Omogoča prehod iz aktivnega stanja možganskega valovanja v stanje KOHERENCE in globoke budne sproščenosti.

Poleg avtorskih vsebin je ključni pripomoček za izvedbo metode Sita®.

Harmonizator dihanja (biofeedback maska) na klinikah uporabljajo za zmanjšanje stresa in vzpostavitev koherentnega stanja, to je visoko učinkovitega psihosocialnega in fiziološkega stanja, v katerem živčni, srčno-žilni, hormonski in imunski sistem delujejo učinkovito in usklajeno. Pomembna je svetlobna terapija epifize-cirkadijski ritem.

Vas zanima več?

 • Lažje učenje
  tujih jezikov

  Zakaj bi se učili kot v 18. stoletju, če živimo v 21. stoletju?
  Vas zanima več?

 • Možganska vitalnost
  Obvladajmo stres

  Uporaba harmonizatorja dihanja in metode Sita® nam omogoča nastajanje novih možganskih povezav in izjemno vpliva na možgansko vitalnost in boljšo koncentracijo.
  Vas zanima več?

 • Zdravje

  Raziskave so potrdile odlične rezultate metode Sita® in harmonizatorja dihanja pri rešitvah psihosocialnih in zdravstvenih dejavnikov na delovnem mestu in v osebnem življenju.
  Vas zanima več?

 • Poslovna odličnost, 
  srečno, zdravo delavno mesto

  Za varno, motivirano in zdravo delavno mesto.
  Vas zanima več?